Divine Vrouwelijke zorgzaamheid en liefde voor al het leven bouwt de nieuwe wereld

divine vrouwelijkheid.jpgWordt Sjamaan en Earthkeeper vanuit de Al-Moeder. Deze Divine Vrouwelijke verbonden zorgzaamheid en liefde voor al het leven bouwt de nieuwe wereld

Deze Divine Vrouwelijke verbonden zorgzaamheid en liefde voor al het leven bouwt de nieuwe wereld De Elohim Inwijdingen en lessen verruimen niet alleen het Bewustzijn op mannelijke wijze, ze zorgen ook voor de Divine Vrouwelijke verbonden zorgzaamheid en liefde voor al het leven. Vanuit deze energie zal de nieuwe wereld voortleven door mannen en vrouwen die hieraan toegewijd zijn.

De Elohim Inwijdingen lossen je ego-ik en afgescheiden zelf op tot in de basis

De lessen voeren je naar non dualiteit, eenheidsliefde en het realiseren van je Goddelijke Vonk in het aardse. Ze verbinden en helen je mannelijkheid en vrouwelijkheid en je hogere en aardse delen. Ze bevrijden je van je (collectief) karma uit dit en voorgaande levens zowel als je mannen- en vrouwen-voorouderpatronen. Je leert tijdens Elohim workshops, E-cursussen, online groesphealingen en opleidingen vanuit het lichaam, als nieuwetijds Sjamaan, God-Godin en Earhkeeper, te functioneren.

Lichtwerkers vormen een Liefdesnetwerk voor het Ingewijde Pad voor de nieuwe tijd

Je wordt, naast de activatie van je hogere Mannelijke Vuurkracht en Geest, ook verbonden met de kracht en liefde van alle vrouwen en het Goddelijke Vrouwelijke en met de grote Al-Moeder (ook als man). Vele lichtwerkers,  zeker die ook verbonden zijn met het Elohim Centre, lopen samen dit Ingewijde Pad voor de nieuwe tijd op aarde en vormen een onzichtbaar Liefdesnetwerk.

Je vindt rijkdom in jeZelf delen met je omgeving

Het grote dragende en zorgzame eenheidsliefdesveld en je (subtiele en verfijnde) gevoel worden door Moeder Aarde en het onzichtbare netwerk van alle kristallijnen Earthkeepers (Aardehoeders) en Ingewijde Sjamanen ondersteund en jij zult daar voelbaar deel van gaan uitmaken. Je gaat de innerlijke Moeder Aarde Weg en leert je innerlijke rijkdom te halen uit wat je kunt betekenen voor anderen. Je zoekt je geluk steeds minder in de buitenwereld. Geld, materie, status, relaties, seks of je kleine, op zichzelf staande zelf, halen je niet langer bij jeZelf vandaan. Ze zijn niet langer je doel en streven, al mag het er wel zijn. Je binnenweg wordt je doel. Daar vind je je rijkdom. Je vindt rijkdom in jeZelf delen met je omgeving; met alle mensen-, dieren-, stenen- en plantenwezens. Je eert en hoedt Moeder Aarde, haar schepselen, je voedsel, de lucht en de wateren. De Inwijdingen voeren je naar egoloze Overgave en naar relaties vanuit onafhankelijke Liefde-Verbondenheid.

Zij die dit Ingewijde, nieuwe Aarde pad bewandelen, worden geholpen door de Bovenwereld, alle Spirits, de geacendeerde oude natuurvolkeren en Moeder Aarde

Door de Elohim lessen komt je innerlijk paradijs tot rijpheid en netwerkt over de Aarde. Je Lemurische Oorsprong en eenheid, en de hulp van geziene en ongeziene (licht)vrienden, zul je overal om je heen ervaren omdat je je opent als je Ware Natuur in eenheid met de Grote Moeder. Je zult niets meer te kort komen en nergens meer bang voor zijn door je innerlijke Godskern en bewuste afstemming daarop welke ontwaken d.m.v. de Elohim opleidingen. Je chakra's zullen hun hoogste Goddelijke trillingen aannemen en zullen  dit doorgeven aan je lichaam, gedrag, wij-handelingen, denken en gevoel. Je innerlijk kind wordt verlicht net als je mind en hart. Je tilt anderen op en straalt genezende energie uit. Je Hart, Bewustzijn en Kracht trillen door in je gesprekken, uitstraling, in je (energie) werkzaamheden en ogen. Je brengt het hoogste op Aarde, wordt een Ingewijdene en Menselijke Engel en blijft toch heel puur en eenvoudig.

De elementen Water en Aarde

Ze worden samen met je Passie en Liefde, de dragers van je Geestelijk Vuur, van je Inzichten (element Lucht) en je Godsvonk. Je leert tijdens je opleiding o.a. met de windrichtingen en elementen te werken. Je verzacht en zuivert steeds verder. Je laat identificaties en reactiviteit los en hoedt je mensen, zowel als de natuur. Naarmate je meer online groepshealingen en Elohim workshops volgt zal dit zich steeds verder verdiepen.

Geneeskracht, ook die van je parallelle levens en hogere zieledelen, activeren

.Je wordt transpersoonlijk (ego-loos) en belichaamt eenheidsliefde en mededogen ondanks een soms vurige of zwakke aard. Geneeskracht, ook die van je parallelle levens en hogere zieledelen, ontstaat op natuurlijke, geheelde wijze in jou. Je zult de plek en mensen op Aarde vinden die Jou en je grote Missie bekrachtigen. Zeker ook tijdens je lessen. Zoals je ook het Thuis in jezelf gaat vinden en het anderen zult leren. Je wordt op natuurlijke wijze een heler en je krijgt toegang tot de multidimensionale geneeskracht van het hele Universum. Ook dat van alle Elementen en Gaia komt tot je beschikking. Je leert jezelf waarlijk te waarderen en hart te hebben voor jezelf als Engelen-mens, energiewerker, Ingewijde Sjamaan en Earthkeeper. Je kent je schaduwkanten en die van anderen maar oordeelt niet. meer. Je Bent!

 

Tip volg onderstaande Elohim opleidingen

1) Spirituele opleiding; Merlin Healer, Heilige Magiër en nieuwetijds Sjamaan

2) Opleiding Healer-Coach eenheidsbewustzijn, Godsvonk realisatie, satsanggever

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Linkedin